Welkom bij MVSolutions!

 

Wij zijn Maxim en Valerie, een gedreven team met een passie voor zowel technologie als creativiteit. Samen leiden we ons bedrijf en hebben we ook een prachtig gezin met drie kinderen.

Maxim heeft al van jongs af aan een diepgaande interesse in de wereld van IT. Op twaalfjarige leeftijd bouwde hij zijn eerste website. Enkele jaren later monteerde hij zijn eigen computers, een passie die hij blijft koesteren. Zijn vaardigheden strekken zich uit tot programmeren, coderen en zelfs 3D-printen, waarbij hij zowel bestaande ontwerpen print als nieuwe concepten uittekent. Hij staat aan het roer van onze IT- & 3D-tak en biedt technische ondersteuning met een scherp oog voor detail.

Valerie is de creatieve kracht binnen ons team. Haar talent ligt in het ontwerpen van onder andere  logo’s en het bedenken van websiteconcepten. Haar gevoel voor esthetiek en oog voor detail geven onze projecten een unieke ‘female touch’. Daarnaast richt ze op ‘Belly by Bie’, een concept dat ontstond uit haar eigen wens om haar zwangerschap op een bijzondere manier vast te leggen. Daarom wil ze andere mama’s ook graag deze mooie herinnering geven aan het nieuwe leven dat ze bij hun dragen.

 

Samen vormen we een sterk team dat elkaar perfect aanvult op alle vlakken. We danken je voor je interesse in onze droom en kijken ernaar uit om samen mooie dingen te realiseren.

 

Maxim & Valerie